Žižović: Srušit ćemo Zvijezdu

Radnik želi nastaviti niz

Žižović: Srušit ćemo Zvijezdu

Šest utakmica bez poraza nanizali su fudbaleri Radnika i na taj način napravili su ogroman korak ka opstanku. 

Niz mogu još produžiti, budući da u narednom kolu dočekuju posljednjeplasiranu Zvijezdu, kojoj je ova utakmica 'biti ili ne biti'. 

"Slabi rezultati Zvijezde nas ne smiju zavarati, jer oni imaju bolji tim od onog što pokazuje tabela. Promijenili su trenera i sve to nas poziva na oprez. Naš cilj je jasan, a to je nastaviti seriju dobrih rezultata, a tri boda su nam imperativ. Sa novom pobjedom i definitvno bi napravili odlučujući korak ka opstanku", rekao je vezista Aleksandar Vasić.

Dobrim igrama i rezultatima Radnika u nastavku sezone doprinio je i Mladen Žižović, koji je u januaru stigao iz Borca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Dobri rezultati zasluga su cijelog tima i ne smijemo sad da poletimo, već moramo ostati čvrsto na zemlji. Samo tako možemo da nastavimo uspiješan niz. Ako budemo igrali kao i prethodnim mečevima, srušit ćemo Zvijezdu", rekao je Mladen Žižović.

Trener Slavko Petrović zbog kartona neće moći računati na Željka Krsmanovića i Dinu Beširevića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.