Zmajevi specijalni gosti na meču NHL ekipe St. Louis Bluesa

Bh. reprezentativci na ledu

Zmajevi specijalni gosti na meču NHL ekipe St. Louis Bluesa

NHl ekipa St. Louis Bluesi sinoć je na svom terenu rezultatom 4:2 savladala Carolina Hurricanese. 

Upravo u St. Louisu boravi fudbalska reprezentacija BiH, gdje će u noći sa ponedjeljka na utorak odigrati prijateljsku utakmicu sa Argentinom. Dio slobodnog vremena Zmajevi su iskoristili za rrazgledanjegrada, a neki od izabranika Safeta Sušića bili su specijalni gosti NHL tima iz St. Louisa

Bh. reprezentativni golman Asmir Begović bio je oduševljen činjenicom da je bio u prilici stajati na ledu dvorane trenutno petoplasirane ekipe Zapadne konferencije. 

Društvo najboljem bh. golmanu pravili su Haris Medunjanin, Izet Hajrović i nnovopridošliSead Kolašinac.

„Sjajna noć na utakmici Bluesa. Bio sam navijač Bluesa, makar na noć. Veliko hvala Bluesima na sjajnom gostoprimstvu“, napisao je Asmir Begović na svojim zvaničnim profilima na društvenim mrežama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.