Zvijezda šokirala Borac, Široki siguran u Trebinju

Pobjede Zvijezde i Širokog

Zvijezda šokirala Borac, Široki siguran u Trebinju

M. Šljivak

Fudbaleri Borca su u 28. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine dočekali ekipu Zvijezde iz Gradačca, a na kraju su gosti slavili pobjedu rezultatom 2:1


Gosti su dobro otvorili meč i nakon 18 minuta igre su poveli. Za vodstvo gostiju od 1:0 se pobrinuo Pinheiro, ali je njihov radost kratko trajala. Samo šest minuta kasnije, Haris Handžić je nastavio sjajnu seriju golova, te je pogodio mrežu Zvijezde za izjednačenje rezultata na 1:1.

Ovim rezultatom se otišlo na odmor, a u nastavku su gosti došli do pobjede koju im je donio Jugović u 84. minuti susreta.


Leotar - Široki 0:4

Ekipa Širokog Brijega je bez većih problema savladala na gostovanju u Trebinju posljednjeplasiranu ekipu Leotara s 4:0.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Leotar je nulu protiv apsolutnog favorita držao sve do 32. minute, ali je odbrana ipak popustila pred napadima gostiju. Ljubić je pogodio za prednost Širokog od 1:0, da bi u finišu prvog poluvremena gosti preko Gorana Zakarića povećali prednost na 2:0.

Široki je bez većih problema kontrolisao igru u nastavku, a do novog gola su stigli u 63. minuti kada je za uvjerljivih 3:0 pogodio Wagner, da bi u nadoknadi Široki došao i do četvrtog gola za konačan rezultat od  4:0.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti