Aleksandar Džikić kandidat za selektora BiH?

Prema pisanju Glasa Srpske

Aleksandar Džikić kandidat za selektora BiH?

Prema pisanju Glasa Srpske i pojedinih srbijanskih medija koji se pozivaju na isti izvor, sadašnji trener Partizana Aleksandar Džikić kandidat je za selektora Bosne i Hercegovine.

Kako se navodi, Damir Mulaomerović i Dragan Bajić već duže vremena nisu dobili potrebnu većinu glasova članova Upravnog odbora a Glas Srpske piše i to da bi Džikićev ugovor bio 'težak 25.000 eura', te da mu Partizan ne bi pravio probleme u vezi s imenovanjem za novog selektora BiH.

Naredna sjednica Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine zakazana je za ponedjeljak, kada bi naš nacionalni tim konačno trebao dobiti novog selektora.

Podsjetimo, do sada su se kroz medije najviše provlačila imena trenera Igokee Dragana Bajića i trenera Cibone Damira Mulaomerovića, a koji god selektor bude izabran - moći će računati na Mirzu Teletovića i Jusufa Nurkića u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti