Bajramovićev Kijev poražen od Azovmaša
Bajramović jučer imao i dvije asistenciju uz 11 poena i 9 skokva

Bajramovićev Kijev poražen od Azovmaša

U jučerašnjem susretu sa svojim nekadašnim klubom reprezentativac BiH, Kenan Bajramović ubacio je 10 poena za svoj Kijev, ali to nije bilo dovoljno za pobjedu na gostujućem terenu kod ljutog rivala.

Na kraju, Azovmaš je slavio rezutlatom 77:75, a naš reprezentativac je za nešto manje od 35 minuta igre uz spomenutih 11 poena (3/7 za 2p, 0/4 za 3p, 5/5 za 1p) uhvatio i 9 skokova, te imao dvije asistencije.

U redove Azovmaša, nakon povrede vratio se još jedan Bosanac, ali sa slovenačkim pasošem, Hasan Rizvić koji je za 7,5 minuta koliko je proveo na terenu ubacio 5 poena i imao 2 skoka.

I pored ovog poraza Bajremovićev Kijev je na vrhu tabele ukrajinske Superlige sa omjerom 12/2, a u stopu ga slijedi Azovmaš sa samo jednom pobjedom manje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.