Bo McCalebb opet u redovima Partizana?

Vraća li se Makedonac u Partizan

Bo McCalebb opet u redovima Partizana?

Makedonski reprezentativac, Lester Bo McCalebb još uvijek nije uspio pronaći klub, a pojavile su se špekulacije da bi se mogao vratiti u Beograd. 

McCalebb je u sezoni 2009/2010. nosio dres Partizana, a bio je ključni igrač na putu ekipe Duška Vujoševića ka završnom turniru Eurolige u Parizu. 

Navodno McCalebb pregovara sa čelnicima ekipe iz Beograda, iako je teško očekivati da do angažmana dođe, obzirom na poznatu tešku financijsku situaciju kluba iz Humske. 

Ipak nakon dolaska Mačvana, te povratko McCalebba Partizan bi bio mnogo jači nego što je sada. Opet bi ekipa Duška Vujoševića preuzela ulogu jednog od favorita u ABA ligi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.