Čampara: Nije prvi put da se borim protiv Muse

Okršaj zlatnih bh. kadeta

Čampara: Nije prvi put da se borim protiv Muse

Košarkaši Cedevite i sarajevskih Sparsa odmjerit će snage u današnjem meču polufinala kvalifikacionog turnira za plasman u juniorsku Euroligu.

Sparsi su u polufinale prošli nakon 2-1 omjera u grupnoj fazi, dok je Cedevita bila stopostotna.

Sarajevska ekipa je u zadnji čas izborila završnicu takmičenja i to nakon trijumfa protiv Budućnosti.

Košarkaš Sparsa Sani Čampara bio je veoma zadovoljan nakon meča.

"Vjerovatno najbolja utakmica koju smo do sada odigrali. Bili smo kao 'klapa', igrali smo timski i uspijeli smo zajedno ostvariti pobjedu. Još uvijek to nismo pravi mi ali iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje", rekao je Čampara.

On se potom osvrnuo i na današnju utakmicu protiv Cedevite gdje ga čeka veliki dvoboj protiv saigrača iz reprezentacije Džanana Muse. 

"Danas neće biti nimalo lagana utakmica, Cedevita je jedna od najjačih ekipa i mislim da moramo dati sve od sebe ukoliko želimo da pobijedimo. Neće biti prvi put da se ja i Džanan borimo jedan protiv drugog i svaki put su bile uzbudljive utakmice pa sam siguran da će i ova da bude", zaključio je Sani.

Treba reći i to da je Musa ipak upitan za ovaj meč, obzirom da je jučer protiv Partizana povrijedio koljeno te nije poznato je li povreda teže prirode.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi