Vitez u eliti

Dedić: Ovaj tim je zaslužio Ligu 12

Košarkaši Viteza su u sjajnoj atmosferi savladali Brotnjo i plasirali se u Ligu 12. Nakon utakmice razgovarali smo sa Erminom Dedićem košarkašem Viteza koji je tokom cijele sezone odrađivao veliki posao i bio jedan od najboljih pojedinaca u klubu. 

"Mislim da smo u finalnoj seriji pokazali koliko smo kvalitetna momčad. Činjenica je Brotnjo nikad nismo pobijedili u gostima, a sad smo ih dobili u finalu play offa . Prošle godine smo izgubili to finale, ali ove smo se vratili jači i pobijedili. S obzirom da sam još uvijek mlad igrač, ne volim da govorim mnogo o sebi, volim da ostavim prostora za napredak, ekipa je ovo zaslužila a ja samo dajem svoj doprinos kao i svi ostali" izjavio je za SportSport Ermin Dedić.

Kako će se Vitez snaći u Ligi 12, da li će to ostati ista ekipa kao i sada, ostaje da vidimo, ali sigurno je da je Vitez ovo i zaslužio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti