Filip Bundović pojačao Zrinjski

Potpisao za Plemiće

Filip Bundović pojačao Zrinjski

M. Maksimović

Nakon obavljenog ljekarskog pregleda 23-godišnji Filip Bundović potpisao je jučer ugovor sa HKK Zrinjski.

Talentovani centar u seniorskoj karijeri dosad je igrao za Cedevitu, Zabok i njemački Mitteldeutscher BC, a bio je i reprezentativac Hrvatske u mlađim kategorijama.

“Jučer sam odradio prvi trening, zadovoljan sam ekipom i ljudima u klubu, a već danas igram prvu utakmicu. Očekivanja su velika s obzirom da smo konkurenti za naslov prvaka“, kazao je novi košarkaš Zrinjskog.

Potpisivanju ugovora prisustvovao je i direktor Zrinjskog Vedran Filipović.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

“Pozicije 4 i 5 dosad su bile deficitarne, ali smo uspjeli pronaći odgovarajućeg čovjeka za taj posao i mislim da će Bundović dobro popuniti rupu koju smo imali na toj poziciji“, izjavio je.

Naglasio je i da postoji mogućnost za nastavak saradnje s Bundovićem u slučaju da obje strane budu zadovoljne.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi