KK Bosna savladala Lukavac

Gvozdić: Imali smo dosta grešaka, ništa nije gotovo

S. Bošković

Košarkaši Bosne danas su u prvoj utakmici doigravanja za ulazak u Ligu 12 savladali ekipu Lukavca rezultatom 93:74, te tako poveli s 1:0 u seriji.

Studenti su slavili bez većih problema, no trener domaćeg tima Dušan Gvozdić nije bio previše zadovoljan prikazanim. 

"Imali smo dva različita poluvremena. U prvom poluvremenu smo ispoštovali dogovor, dok smo u drugom poluvremenu prerano ušli u neke napadačke stvari, koji nisu bile dogovorene i samim time smo ekipi Lukavca dozvolili neke lagane poene", rekao je Gvozdić. 

Trener Bosne ističe da ova utakmica ništa ne znači s obzirom na to da se serija igra na dva dobivena susreta. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Ovo ništa ne znači. Igra se na dvije dobivene utakmice. Ekipi Lukavca i njihovom treneru čestitam na dobroj utakmici, nama ostaje da dobro analiziramo ovu utakmicu i da ispravimo greške kojih dosta imamo. Naredna utakmica se najvjerovatnije igra u srijedu i moramo igrati kao da je 0:0 u seriji", zaključio je Gvozdić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi