Trener Bosne Royal

Gvozdić: Pod utiskom smo svega, čestitam mojim momcima

S. Mlaćo

U atmosferi za pamćenje Bosna Royal večeras je nadigrala Slobodu sa visokih 83:67, te su navijači zadovoljni napustili dvoranu Skenderiju.

Tokom cijele utakmice uz sjajno navijanje publika je podržavala košarkaše Bosne koji su im se na kraju odužili pobjedom. Trener Bosne Royal Dušan Gvozdić nakon utakmice govorio je za SportSport.ba, te i sam istakao nevjerovatnu atmosferu.

"Prvo,  svi smo pod utiskom svega što se dešava. Ovo je malo reći privilegija biti učesnik ove utakmice. Ja bi se zahvalio svakom čovjeku pojedinačno koji je došaoo da nas podrži. Oni su nam bili šesti igrač i glavni su "krivac" što smo uspjeli da prelomimo utakmicu. Utakmica sama po sebi teška, a protiv nas izvanredna ekipa. Prije utakmice smo pričali sa igračima i bilo je ključno biti skoncetrisan 40 minuta. Momci su to uspjeli i ja im čestitam, kao i Slobodi na fer i korektnoj utakmici", kazao je Gvozdić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi