Hadžić: Još smo na putu ka pravoj formi

Hadžić: Još smo na putu ka pravoj formi

Nakon završenog turnira u Sloveniji koji ja naša selekcija završila upravo utakmicom protiv domaćina i porazom 59:52, iz našeg tabora su svoje izjave dali selektor našeg tima Sabit Hadžić i Saša Vasiljević.

"Bila je ovo zaslužena pobjeda slovenačke reprezentacije. Mi smo uložili mnogo truda ali nas na kraju nije išlo. Moja ekipa je još na putu prema pravoj formi, zato nam je ovaj turnir i poslužio kao odlična priprema", rekao je selektor BiH Sabit Hadžić.

"Želio bih pohvaliti organizatore za uspješno organizovan "Adecco kup Ex-Yu 2001" za kojeg se nadamo da će se ponavljati i idućih godina", rekao je selektor BiH Sabit Hadžić, dok je naš organizator igre Saša Vasiljević, koji je postigao 7 poena kazao:

"Željeli smo popraviti utisak sa prijašnjih utakmica i mislim da smo to protiv jedne jake selekcije kakva je Slovenija i uspjeli. Nastavit ćemo se truditi tokom priprema koje su pred nama i mislim da ćemo spremni ući u dvoboje sa ostalim evropskim ekipama."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti