Hadžić: Nismo odustali od Teletovića

Hadžić: Nismo odustali od Teletovića

Selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Sabit Hadžić saopštio je spisak od 24 košarkaša koji će se naći u konkurenciji za avgustovske kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Litvaniji.

Iako je ovo širi spisak, na njemu su se našla imena nekih igrača koji su već ranije najavili da bi mogli preskočiti ovo okupljanje.

"Stavio sam na spisak one najbolje igrače koje smo imali u ovom trenutku. Neki od njih su povrijeđeni, a u toku su pregovori sa svim igračima", kazao je za SportSport.ba selektor košarkaške reprezentacije Sabit Hadžić.

Najbolji bh. košarkaš Mirza Teletović najavio da postoji mogućnost da preskoči ovo okupljanje zbog povrede.

"Razgovarali smo i sa Teletovićem. On će se morati podvrgnuti terapiji na koljenu, nakon koje neće biti u mogućnosti trenirati tri sedmice, ali razgovori sa njim još uvijek nisu završeni. Ima još vremena do okupljanja i nadam se da ćemo na raspolaganju imati najbolje košarkaše", dodao je Hadžić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.