Hadžić:Igrali smo dobro, pogotovo u odbrani

Nakon večerašnjeg susreta

Hadžić:Igrali smo dobro, pogotovo u odbrani

Nakon večerašnje pobjede nad Ukrajinom selektor našeg košarkaškog tima Sabit Hadžić rekao je da je zadovoljan pobjedom i igrom u cijelini, a pogotovo u odbrani.

"Jako je bitno što smo kvalifikacije otvorili pobjedom. Zadovoljan sam igrom, pogotovo u odbrani. Čestitam momcima i ako nastavimo ovako možemo doći do pozicije koja nas vodi na Evropsko prvenstvo, rekao je Hadžić, dok je selektor Ukrajine, Vitali Cherni izjavio:

"BiH je zasluženo slavila. Tokom susreta vidjelo se da BiH posjeduje kvalitet. Moji izabranici bolje su igrali u prvom dijelu, dok smo u drugom pravili previše grešaka."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.