Igokea na teškom gostovanju u Podgorici

ABA liga, 18. kolo

Igokea na teškom gostovanju u Podgorici

Košarkaši Igokee biće na teškom ispitu u Podgorici, gdje će se od 17 časova sastati sa ekipom Budućnosti u okviru 18. kola ABA lige.

Aleksandrovčani se suočavaju sa velikim kadrovskim problemima, ali se nadaju dobrom rezultatu protiv favorizovane Budućnosti.

"Jedno od najtežih gostovanja, suvišno je govoriti o njihovom kalitetu. Mi ćemo pokušati pružiti maksimalan otpor iako imamo mnogo kadrovskih problema. Ostali smo bez Fortenberryja, Albijanić je takođe povrijeđen, Pešaković se na posljednjem treningu žalio na povredu, ali bez obzira na to mi ćemo pokušati da se skupimo i pružimo što veći otpor Budućnosti. Nakon promjene trenera Budućnost je pretrpjela neke neplanirane promjene, ali Zuros je u nekom procesu stvaranja tima i ne odustaje od svog sistema, imaju iza sebe dvije pobjede i na dobrom su putu da se vrate u odličan ritam", rekao je Dragan Bajić, trener Igokee.

Sličnog razmišljanja je i krilni igrač 'Igosa' Danilo Šibalić.

"Budućnost jeste favorit, ne možemo da im prijetimo, ali možemo da obećamo da ćemo se boriti i da ćemo pokušati doći do nekog brejka. I ovdje smo sa njima bili ravnopravni, nesrećno smo izgubli u posljednjim sekundama meča a to je pokazatelj da ne trebamo odustati i predati se unaprijed. Budućnost je popunjena na svim pozicijama, jednostavno, nema mjesta u timu koje je loše i moramo napraviti dobar balans između vanjske i unutrašnje linije kako bismo došli do pobjede", rekao je Šibalić.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Ekipa Igokee sa omjerom od devet pobjeda i osam poraza zauzima šestu poziciju, dok je Budućnost sa tri trijumfa više smještena na četvrto mjesto.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti