Povratak Ikonića u KK Bosna

Ikonić: Glavni cilj je vratiti publiku u Skenderiju

M. Šljivak

Iskusni šuter Goran Ikonić vratio se u redove sarajevske Bosne nakon sedam godina.

Ovaj 36-godišnji košarkaš je istakao kako po povratku ima cilj da vrati publiku u Skenderiju, posebno nakon teških godina koje su Studenti nekako prebrodili.

"Drago mi je što sam ponovo tu i što vidim dobro poznata lica. Pristao sam da se vratim, klub se ponovo diže, znamo svi kakva je situacija je bila. Ja ću dati sve od sebe da iskustvom pomognem klubu i mlađim igračima. Nadam se da ćemo ja i Saša Vasiljević pomoći da vratimo klub tamo gdje je nekad bio. Najveći cilj je da vratimo publiku u Skenderiju. Nadam se da ćemo imati što više pobjeda", rekao je Ikonić.

Ikonić je za Bosnu igrao četiri godine i to u periodu od 2005. do 2009. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti