Iskra i Travnik igraju finalni susret Play off-a A-2 lige

Meč u dvorani KSC-a

Iskra i Travnik igraju finalni susret Play off-a A-2 lige

S. Mlaćo

Košarkaši Iskre iz Bugojna i Travnika sutra će u dvorani KSC-a u Bugojnu odigrati finalni susretu Play off-a A-2 lige koji će sigurno privući veliki broj gledalaca u bugojansku dvoranu.

Oba tima već su obezbijedila plasman u A-1 ligu što je im je svakako i historijski uspjeh, ali u ovom slučaju radit će se o prestižu, a ako uzmemo obzir da je riječ o kantonalnom derbiju onda uzbuđenja sigurno neće nedostajati.

Iz KK Iskra Bugojno pozvali su sve zaljubljenike u košarku da ispune KSC u subotu u 20:00 sati, a  posebno svoje navijače s kojima žele zajednički proslaviti plasman u A-1 ligu te im se zahvaliti na podršci tokom cijele sezone. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi