Selektor nakon Rusije

Ivanović o ostanku na klupi BiH: Sada ne mislim o tome

E. Škorić

Zadnjoj press konferencije Bosne i Hercegovine na Eurobasketu prisustvovali su Duško Ivanović i Elmedin Kikanović.

BiH je danas protiv Rusije doživjela četvrti poraz, još jedan jako težak. Tako su naši košarkaši nakon grupne faze primorni da napuste Francusku. Na kraju, Eurobasket smo okončali jednom pobjedom i to onnom "ludom" nad Izraelom.

"Ovo je bila posljednja naša tekma na Eurobasketu. Igrali smo dobro u prvom dijelu, a oni su bili bolji u drugom. Ovo nije lako za moj tim, ali život se mora nastaviti", rekao je Ivanović, a što se tiče njegovog angažmana u Košarkaškom savezu BiH, rekao je:

"Ne mislim o tome, niko ne misli o tome. Mislim da je ovo kao i prošle godine. Završimo i onda sumiramo utiske, i onda odlučimo. Bolje je da razmislimo hladne glave".

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.