Iz Bosne pozvali navijače na podršku protiv Igokee

Četvrti meč se igra sutra

Iz Bosne pozvali navijače na podršku protiv Igokee

Piše: S. Mlaćo Powered by:
Poslije tri odigrane utakmice u finalnoj seriji za prvaka BiH, KK Igokea vodi sa 2:1, a četvrta utakmica ova dva rivala odigrati će se u dvorani Mirza Delibašić u utorak 16. maja sa početkom u 20:15.

Bosna Royal Jelly će u ovom susretu tražiti pobjedu kako bi obezbjedila petu, odlučujuću utakmicu u seriji i pokušat će na taj način borbu za titulu prvaka BiH učiniti maksimalno zanimljivom. Ovim putem iz Bosne RJ su pozvali svoje navijače da dođu u što većem broju i pruže „Studentima“ najveću podršku do sada u sezoni. Ova utakmica će imati i poseban značaj jer će biti posljednja za iskusnog Sašu Vasiljevića pred domaćom publikom. 

"Mi smo prezadovoljni sezonom i svime što je napravljeno. Vratili smo se u finale nakon višegodišnje  pauze i ponosni smo na ovu sezonu i na kompletan tim na čelu sa trenerom Gvozdićem. Ova utakmica je posebna i zbog Saše Vasiljevića koji završava igračku karijeru i bit će odlična prilika da se sarajevska publika oprosti od našeg Saleta i da svima pokažemo kakve navijače Bosna ima.“ rekao je direktor Bosne Royal Jelly Damir Krupalija.

Četvrta finalna utakmica za prvaka BiH odigrat će se u utorak 16. maja 2017. godine sa početkom u 20:15 časova, a ulaznice su u prodaji na prodajnom mjestu platoa Skenderija po cijeni od 5 KM.


Liga BiH za muškarce