Košarkaši Budućnosti 'na saslušanju' kod navijača

Održali im predavanje

Košarkaši Budućnosti 'na saslušanju' kod navijača

Košarkaši Budućnosti su sinoć pred domaćom publikom doživjeli neočekivan poraz rezultatom 85:81 od Mega Leksa u prvoj polufinalnoj utakmici ABA lige.

Prvi domaći poraz u ovoj sezoni došao je u najgorem mogućem trenutku za Podgoričane, a on se nimalo nije dopao najvatrenijim navijačima Budućnosti, koji su nakon utakmice pozvali svoje košarkaše pred tribinu.

Nekoliko minuta su popularni Varvari 'držali lekciju' svojim igračima kojim je u tim trenucima bilo i više nego neprijatno, a opustili su se tek kada je počela pjesma.

Budućnost će priliku za popravni imati u subotu, kada je na rasporedu drugi meč ova dva tima u Sremskoj Mitrovici. Plasman u finale izborit će ekipa koja prva ubilježi dvije pobjede u seriji, a trenutno je u mnogo boljoj situaciji ekipa iz Srbije.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi