Četvrto kolo Regionalne lige za košarkašice

Lojo: Idemo u Beograd da se nadigravamo

E. Čaušević, foto: A. Berbić

Košarkašice ŽKK Play Off u okviru četvrtog kola Regionalne lige za košarkašice igraju protiv ekipe Radivoje Koraća.

Trener Play Offa Goran Lojo kazao je za SportSport.ba da je ŽKK Radivoje Korać favorit u ovoj utakmici, te da su glavni favoriti za osvajanje titule u Regionalnoj ligi za košarkašice.

„To je ekipa koja je višestruki prvak Srbije, pretprošle sezone su osvojili titulu Regionalne lige i to je jedna od najkvalitetnijih ekipa u regionu. Mi se unaprijed nećemo predati, idemo u Beograd da se nadigravamo i pokušati ćemo da odigramo najbolje što možemo“, rekao je Lojo.

Lojo je dodao da je njegova ekipa u posljednjih sedam dana odigrala dvije utakmice i da će im se biti teško priviknuti na taj ritam igranja, ali sve košarkašice su u pogonu i spremno dočekuju utakmicu protiv Radivoje Koraća.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.