Mićanović: Naš cilj do kraja sezone je  ulazak u play off

Trener KK Gradina nakon pobjede u Zenici

Mićanović: Naš cilj do kraja sezone je ulazak u play off

D. Kurbegović

Košarkaši Gradine teže od očekivanog večeras su u Zenici pobijedili mladu ekipu Čelika rezultatom 70:79, nakon bolje igre u posljednjih pet minuta utakmice.

Nakon devete pobjede u prvenstvu, zadovoljan je bio gostujući trener Vladimir Mićanović.

"Čestitao bi svojim momcima na igri i pobjedi na kraju. Ekipa Čelika je jedna mlada i poletna momčad, koja je željna dokazivanja što su oni i pokazali protiv nas. Znali smo da nas čeka teška utakmica, ali mislim da su momci, prije svega iskustvom utakmicu priveli na najbolji mogući način", istakao je Mičanović.

Cilj kluba do kraja prvenstva je da izbore plasman među četiri ekipe.

"Naš cilj se zna, a to je ulazak u play off, pokušat ćemo odigrati maksimalno do kraja sezone, kako bi bili što bolje plasirani na tabeli. Trenutno smo zadovoljni pozicijom i igrama koje pružamo, ja vjerujem da to u nastavku može još bolje. U doigravanju se nikad ne zna, ali ima još vremena do toga, tako da idemo od utakmice do utakmice", kazao je Mičanović.

U narednom kolu Gradina će u Srebreniku dočekati ekipu Igmana, što će biti prilika da nastave s dobrim igrama i pobjedama

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi