BiH savladala Portugal

Mulaomerović: Nurkić je pokazao koliko nam znači

E. Čaušević, foto: T. Hebib

Košarkaška reprezentacije BiH upisala je pobjedu u prijateljskoj utakmici protiv Portugala (83:78) na turniru u Sloveniji.

Naši košarkaši jučer su poraženi od Belgije, ali su danas dosta popravili utisak, te su upisali pobjedu protiv nezgodnih Portugalaca.

"Ja sam zadovoljan. U svakom slučaju dobra utakmica. Bilo je uspona i padova, ali smo pokušali dati šansu mladim igračima. Nurkić je pokazao koliko nam znači i o kakvom se igraču radi. Dao nam je dodatnu energiju i vidi se da je željan i motiviran", rekao je Mulaomerović, te dodao:

"Meni je drago jer smo dobili jednu dosta dobru i motiviranu ekipu. Idemo po planu imamo sad pripreme u Hrvatskoj i kad Mirza Teletović dođe bit ćemo kompletni. Imamo problema na bekovskim pozicijama i taj potez Renfroa nas je dosta poremetio. Ipak, ima tu igrača koji mogu odraditi taj posao. Zadovoljan sam, prije svega, najviše s pobjedom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti