MVP kola Ivan Opačak iz zeničkog Čelika

Najbolji pojedinci 10. kola Lige 12

MVP kola Ivan Opačak iz zeničkog Čelika

D. Kurbegović

Proteklog vikenda odigrane su utakmice 10 kola Lige 12 za košarkaše, a jedina ekipa koja još uvijek nema poraza su sarajevski Sparsi. 

Izabranici trenera Marka Trbića jubilarnu 10. pobjedu u ligi ostvarili su na teškom gostovanju u Bijeljini, gdje su S zvukom sirene slavili novu pobjedu.

Kada su u pitanju najbolji pojedinci 10 kola, po običaju portal www.bhbasket.ba proglasio je najbolje igrače, koji su prema njihovom mišljenju obilježili ovo kolo.

MVP kola je sjajni 33-godišnji Ivan Opačak, koji je u pobjedi Čelika nad ekipom Slobode u Zenici  rezultatom 83:75 postigao 24 poena uz 11 skokova i šest asistencija.

Osim Opačka u timu kola su još Ramo Rizvić (Kakanj), Igor Josipović (SPARS), Danilo Njegovanović (HEO) i Vojin Svilar (Mladost).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.