Nurkić: Lažovi i primitivci, zašto baš toliko smetam?

Oglasio se putem Facebooka

Nurkić: Lažovi i primitivci, zašto baš toliko smetam?

Košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine Jusuf Nurkić oglasio se putem društvenih mreža o novonastaloj situaciji u našem nacionalnom timu.

Nurkićevo saopštenje je veoma sadržajno i interesantno, a između ostalog je poručio da nije sam birao da putuje odvojeno od ekipe, te da će o daljoj reprezentativnoj karijeri dobro razmisliti.

"Povredu imao, kažu, ne želi da igra, izmislio povredu, ne valja. Dodje da igra, ne valja. Daje sve od sebe, opet ne valja Kako god okreneš, ne valja. Da li vam i zašto baš toliko smetam? Medjutim, uz ove momke sam do kraja, a nakon svega što ste mi priredili, o daljnjoj reprezentativnoj karijeri ću dobro razmisliti, lažovi i primitivci jedni! I još nešto, o tome kada i kako se putuje, ne odlučujem ja, nego savez i stručni štab. Da sam želio da se odvajam od ekipe, ne bih ni dolazio!", poručio je Nurkić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi