Play Off dočekuje Orlove

Liga 6

Play Off dočekuje Orlove

A. Beganović

U okviru 1. kola Lige 6 košarkašice Play Offa će snage odmjeriti sa ekipom Orlovi iz Banja Luke, koji su regularni dio sezone okončali na 2. mjestu tabele sa učinkom od 15 pobjeda i tri poraza.

Play Off je pred početak Lige 6 pojačala Marina Džinić, koja je stigla iz Njemačke, a iz ovog kluba najavljuju borbu za sami vrh.

"Dobro smo radili u proteklom periodu i spremni dočekujemo početak Lige 6. Smatramo da posjedujemo kvalitet za sami vrh, a najveći konkurent će nam biti Čelik. Osim borbe za vrh naš cilj je i afirmacija mladih igračica i od toga nećemo odustati. U rosteru imamo samo domaće igračice, a čak devet ih nastupa za bh. selekcije. Sutra očekujemo kvalitetnu utakmicu i uz maksimalno zalaganje našu pobjedu", izjavio je trener Play Offa, Goran Lojo.

Utakmica između Play Offa i Orlova igra se u susbotu od 18:00 u dvorani Ramiz Salčin na Mojmilu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.