Princ: Želimo preskočiti Bosnu

Košarkaš Zrinjskog

Princ: Želimo preskočiti Bosnu

M. Maksimović

Drugom gostujućim trijumfom, ovoga puta nad timom Sparsa rezultatom 87:64 košarkaši Zrinjskog potvrdili su kvalitet i visoke ambicije ove sezone, te poslali najbolji poziv publici za predstojeći derbi u Mostaru s liderom Bosnom Royal narednog vikenda.

“Nismo očekivali laganu utakmicu, ali smo išli s ciljem da pobijedimo. Smatram da smo zasluženo pobijedili. Služio nas je šut, pogađali smo gotovo sve, a dobro je funkcionisala i odbrana”, rekao je nakon meča iskusni Vedran Princ.

Narednog vikenda će Zrinjski će u Mostaru ugostiti lidera prvenstva, tim Bosne.

 “Bosna nije slučajno na vrhu tabele. Imaju kvalitet, ali imamo ga i mi, pa sam siguran da nas očekuje kvalitetna utakmica. Nadam se da ćemo ih tom pobjedom preskočiti Bosnu i preuzeti vrh tabele”, dodao je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi