Pripreme košarkaša BiH počele u Malagi

Dobra atmosfera u mini- BiH

Pripreme košarkaša BiH počele u Malagi

Kada se pogleda sastav košarkaških reprezentativaca BiH koji vrijedno treniraju iako je sezona za Unicaju već davno završena, od naslova ovoga teksta jednostavno nismo mogli pobjeći. Kako bi rekao Edo Maajka "šala mala". 

Ali, o ovome smo već pisali proteklih dana prilikom razgovora za Ognjenom Kuzmićem. Tada smo konstatovali da je u Malagi nakon završetka sezone još uvijek radno.

 

Selektora Aleksandra Petrovića zaista može radovati što Nedžad Sinanović, Ognjen Kuzmić, Nemanja Mitrović i Dejan Todorović itekako vrijedno treniraju sa trenerima Zlatkom i Denisom Sedićem iz Zenice.

 

Radna, ali i pozitivna atmosfera je u selekciji BiH iako do zvaničnog starta priprema ima još mjesec dana.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.