Teletović ipak samo lakše povrijeđen

Teletović ipak samo lakše povrijeđen

Košarkaška reprezentacija BiH pobijedila je u Sloveniji Makedoniju na turniru, a na pomenutoj utakmici povrijedio se Mirza Teletović.

U zadnjoj četvrtini prve pripremne utakmice naše košarkaške selekcije protiv Makedonije na turniru u Ljubljani i pobjede od 55:50, Mirza Teletović (19 poena), naš najbolji igrač je u jednom prodoru nezgodno stao nakon čega smo mogli vidjeti bolnu grimasu na njegovom licu. Sabit Hadžić je tada iz igre izvadio našeg asa.

Najnovije informacije iz našeg tabora, a koje smo dobili prije nekoliko trenutaka govore da je sa koljenom Teletovića za sada sve u redu, ali da će se više znati u jutro nakon dodatnog pregleda. No, kako sada stvari stoje, situacija nije alarmantna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.