Teletović: Ovo su pripremne utakmice

Nakon pobjede nad Makedonijom

Teletović: Ovo su pripremne utakmice

Nakon što je u jednom trenutku nezgodno stao na nogu, naš najbolji igrač u pobjedi nad Makedonijom sa 19 poena, Mirza Teletović je morao na klupu gdje je koljeno tražilo leda.

Saznanje da sve to i ne izgleda toliko ozbiljno popravilo nam je raspoloženje. Njegova povreda mogla je totalno uništiti slast prve pobjede naše selekcije tokom priprema.

"Ovo su pripremne utakmice koje nisu realan pokazatelj stanja na terenu. Veseli me da igramo sve bolje, pogotovo jer se prvenstvo bliži. Možemo reći da je dosadašnji dio priprema veoma uspješan. Nadam se da ćemo i dalje napredovati u tom ritmu", rekao je naš najbolji igrač u pobjedi nad Makedonijom (55:50), Mirza Teletović, koji je do sredine treće četvrtine pogodio 5 od 8 trica, te na taj način i prelomio ovu utakmicu u našu korist.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.