Todorovac: Ovaj tim ima borbenost i energiju

OKK Borac počeo sa pripremama

Todorovac: Ovaj tim ima borbenost i energiju

D. Vejo

Omladinskiu košarkaški klub Borac iz Banja Luke počeo je sa pripremama za početak Prve muške lige Republike Srpske.

Među onima koji su ostali u timu je plejmejker Mirza Todorovac koji je tokom prošle sezone pružao sjajne partije u dresu crveno-plavih. O ambicijama, ali i tekućim pripremama pričao je upravo mladi košarkaš.

"Mi smo trenutno najmlađa ekipa u ligi. Imamo energiju i borbenost pomoću kojih ćemo pokušati nadomjestiti to neiskustvo koje nedostaje. Prošle godine, pokazali smo da možemo se nositi sa ostalim timovima iz lige, nadam se da ćemo ove sezone igru podići na viši nivo. Idemo iz utakmice u utakmicu, na nama je da se borimo, a rezultat će doći", kazao je za SportSport.ba plejmejker banjalučke ekipe, Mirza Todorovac.

Pripreme, Borac će obaviti u dvorani Borik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti