Tomić: Očekujemo plasman u play-off

Košarkaš Studenta pred nastavak prvenstva

Tomić: Očekujemo plasman u play-off

D. Vejo

Odmor u Prvoj muškoj ligi Republike Srpske, završio je, a ovog vikenda igra se 11. kolo.

Košarkaši banjalučkog Studenta na svom će parketu dočekati ekipu Rudara iz Ugljevika. Tim Aleksandra Ćikića želi nastaviti tamo gdje je stao prošle godine, pobjedom. 

Priliku za to imat će upravo pred banjalučkom publikom.

"Imali smo minimalnu pauzu jer smo novi ciklus treninga počeli već trećeg januara. Svakodnevno se spremamo i nastojimo da ispravljamo nedostatke. Krenuli smo dobro, što pokazuje i trijumf u kolu prije pauze, gdje smo savladali aktuelnog prvaka ekipu Prijedora. Baziramo se na čeličnu odbranu u nastavku sezone, pa onda sve ostalo. Očekujemo plasman u play-off koji je i više nego realan", rekao je za SportSport.ba košarkaš Studenta, Andrej Tomić.

Utakmica između Studenta i Rudara igra se u subotu sa početkom od 19 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi