Trener košarkaša Leotara nakon poraza u Mejdanu

"Trojke domaćina i kvalitetna odbrana odlučile su susret"

E. Dindić

U okviru 16.kola Lige 10 za košarkaše ekipa Leotara  ubjedljivo je poražena  na gostovanju kod ekipe Slobode  rezultatom 99:72.

Ovom pobjedom ekipi iz Trebinja ostale su još teoretske šanse da se plasira u Ligu za prvaka.

Trener Leotara Radoslav Ivanković za portal SportSport.ba podjelio je prve impresije nakon susreta. 

"Sloboda je dobra ekipa, mi smo dugo putovali. Na momente smo igrali dobro, imali smo dosta grešaka, izgubljenih lopti. Sloboda je u drugom poluvremenu pogodila dosta šuteva za tri poena rastrčanija je bila i mislim da je to odlučilo večerašnji susret", rekao je Ivanković te dodao: 

" Mislim da su nam šanse za Ligu za prvaka svedene na teoriju, mi nastavljamo da treniramo. Imamo vrlo bitnu utakmicu slijedeće kolo protiv Bošnjaka na domaćem terenu, i zadnje kolo protiv ekipe Širokog. Pokušaćemo da dođemo do važnih pobjeda koje bi nam mnogo značile u nastavku takmičenja u Ligi za opstanak", zaključio je Ivanković

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi