Utakmica Partizan-Szolnok registrovana rezultatom 20:0

Mađari kažnjeni

Utakmica Partizan-Szolnok registrovana rezultatom 20:0

Čelnici ABA lige odlučili su da utakmica između Partizana i mađarskog Szolnoka bude registrovana rezultatom 20:0 za ekipu iz Beograda. 

Utakmica 24. kola ABA lige neće biti odigrana i registrovana je službenim rezultatom 20:0 zbog nemogućnosti da se pronađe drugi termin za odigravanje utakmice saopšteno je danas na oficijelnoj stranici ABA lige. 

Meč između Partizana i Szolnoka trebao je biti odigran u nedjelju od 17 sati, ali je odložen zbog obaveza mađarske ekipe u EuroChallenge kupu i odlučujuće utakmice četvrtfinala protiv Tartu Rocka koja se igra danas u Estoniji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.