Vjerni navijač iz Minhena iznenadio Zmajeve u Bratislavi

Nedžad ponovo spremio zanimljivu poruku

Vjerni navijač iz Minhena iznenadio Zmajeve u Bratislavi

E. Čaušević

Košarkaška selekcija Bosne i Hercegovine danas igra u Bratislavi protiv Slovačke meč 5. kola pretkvalifikacija za SP.

Nakon poraza u Zenici od selekcije Švedske šanse za plasman u kvalifikacije su dosta umanjene, a izabranicima Duška Vujoševića večeras u korist ide samo pobjeda. Jasno je da naš tim očekuje težak meč u Bratislavi, ali se nadamo da ćemo po drugi put uspjeti savladati Slovake.

Duletovi Zmajevi i danas će imati podršku s tribina na kojima se nalazi nama dobro poznato lice Nedžad iz Minhena. Ovaj vjerni navijač je postapo poznat po svojim sjajnim transparentima, a jedini je bodrio mlade kategorije na SP u Španiji i EP u Samsunu prošle godine.

Vjerni bh. navijač je odlučio da iznenadi naše košarkaše u Bratislavi, te im je ponovo posvetio zanimljiv transparent na kojem piše "I da ste liga peta, uvijek srcem uz naše".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi