Vujanović: Čeka nas težak susret

Cibona gostuje na Pecari

Vujanović: Čeka nas težak susret

Široki WWin će danas na Pecari ugostiti Cibonu u vrlo važnoj utakmici za ostanak ne samo za Široki nego i za „Cibose“ jer su obje momčadi na začelju sa šest pobjeda.

Dodatno je sve zakomplicirao mađarski Szolnoki jer je jučer na Gripama svladao Splita pa sada Široki i Cibona imaju tek pobjedu više od njih.

Iako se Cibona nalazi u određenim problemima jer su ekipu napustili Hamilton i Zupčić dok je sa Parkerom raskinuto, sigurno da će biti teško za momčad s Pecare.

„Čeka nas težak susret, možda i najteži do sada. Imamo imperativ pobjede s kojom bi se gotovo sigurno udaljili malo od dna ljestvice. Ako odigramo približno kao protiv Partizana, vjerujem da uz naše navijače možemo do pobjede.“, rekao je trener Širokog Damir Vujanović.

„Dobro smo trenirali i spremili se. Mlada smo ekipa i ako nametnemo svoj ritam onda možemo računati na pobjedu, što smo pokazali protiv Szolnokija i Partizana.“, rekao je Karlo Vragović.

Susret između Širokog WWin i Cibone na rasporedu je danas u dvorani na Pecari s početkom u 17:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.