Zubac: Ne bojimo se Studenata

Široki dočekuje Bosnu Royal

Zubac: Ne bojimo se Studenata

M. Maksimović

Pod vodstvom Mate Brekala koji je privremeno naslijedio Romea Bilinovca koji je nedavno odstupio s pozicije trenera zbog, kako je naveo, moralnih razloga, Široki će u derbiju predstojećeg kola Lige 10 igrati protiv Bosne Royal.

“Bosna u prema mom mišljenju trenutno najjača ekipa lige. Naš cilje je da ih odvedemo u egal završnicu, a u tom slučaju vrijerujem da možemo pobijediti. Meč dočekujemo kao i svaki drugi, ne bojimo se nikoga, pa ni Bosne“, izjavio je Jure Zubac.

Nekad su mečevi Bosne i Širokog bili košarkaške poslastice koje su se danima čekale, a danas su mnogo manje posjećene i praćene. Bosna je trenutno lider, ali s mnogo problema, dok je Široki nakon tri uzastopna poraza sedmi na tabeli s osam bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti