Glumio da je igrač Chelseaja i na kraju završio u zatvoru

Nevjerovatna priča

Glumio da je igrač Chelseaja i na kraju završio u zatvoru

Nakon što se u javnosti pretvarao da je zvijezda Chelseaja, Medi Abalimba na sudu u Manchesteru osuđen je na četverogodišnju kaznu zatvora.

Naime, ovaj 25-godišnji mladić iskoristio je nevjerovatnu sličnost sa mladim francuskim reprezentativcem Gaelom Kakutom i na taj način boravio u vrhunskim hotelima, častio se šampanjcem u skupim barovima,  a jednom je čak unajmio i helikopter kako bi prevezao nekoliko ženskih osoba iz Manchestera u London. 

Abalimba je inače propali nogometaš, koji je 2009. godine nosio dres Derbi Countyja, a ranije je boravio na probama u mnogim evropskim velikanima. Ipak, u nogometu nije uspio, a uspostavilo se da nije ni u drugim životnim aktivnostima. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.