Ibra upitao svog fana: Jesam li lud?

Šveđanin u dobrom raspoloženju

Ibra upitao svog fana: Jesam li lud?

Zlatan Ibrahimović je danas očito dobrog raspoloženja, a nakon što je sinoć Twitteru uputio molbu preko svog zvaničnog profila da promjeni pravila, i da broj dozvoljenih znakova za jedan status na Twitteru poveća u odnosu na sadašnjih 140, Ibrahimović je danas u ekstra raspoloženju, pa je svojim fanovima dao nekoliko korisnih savjeta.

"Jedan mudri čovjek je jednom rekao svoga protivnika ćete iznenaditi tako što ga iznenadite", napisao je Ibra u jednom od svojih statusa.

Potom u svom stilu odgovorio na pitanje jednog od svojih fanova koje je u bukvalno prevodu glasilo da li je normalan?

"Jesam li lud? Pa koji to još normalan čovjek pokuša makazicama dati gol sa preko 30 metara na jednoj međunarodnoj utakmici?", uzvratio je Ibrahimović svom fanu protupitanjem.

"Postoje dvije stvari koje Zlatan ne može raditi. Napraviti korak unazad je jedna, a druga je biti predvidljiv, ali Zlatan vježba", napisao je švedski napadač jednoj od svoj obožavateljki.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.