Khalid Boulahrouz ljubi 13 godina mlađu Miss Holandije

Yasmin Verheijen nema mane

Khalid Boulahrouz ljubi 13 godina mlađu Miss Holandije

Bivši fudbaler Chelseaja i nekadašnji reprezentativac Holandije, Khalid Boulahrouz, koji trenutno nastupa za Feyenoord postao je glavna priča u Holandiji ovih dana. 

Holandski defanzivac u žižu javnosti nije dospio zbog svojih dobrih igara već zbog njegove nove ljubavi.

Prije nekoliko godina Boulahrouzu se raspao brak, nakon što ga je supruga ostavila i upustila se u vezu sa Rafaelom Van der Vaartom.

Sada, u novoj igračkoj sredini, Boulahrouz je pronašao 13 godina mlađu miss Holandiji 2014. Yasmin Verheijen i odmah zauzeo naslovnice tamošnjih medija. Kompletnu priču o novom celebrity paru prenio je holandski list De Telegraaf.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.