Plavuša je odoljela Guardiolinom šarmu

Španca iznervirala "krađa" vremena domaćih

Plavuša je odoljela Guardiolinom šarmu

Minhenski Bayern sinoć je u okviru posljednjeg susreta devetog kola njemačke Bundeslige remizirao sa Borussijom Mönchengladbach, rezultat je glasio 0:0. 

Na samom kraju susreta jedan od fudbalera domaćih krao je vrijeme izležavajući se na terenu stadiona Borussija park, a to je iznerviralo trenera gostujuće ekipe, Josepa Guardiolu. 

Guardiola se žalio kod četvrtog sudije, Bibiane Steinhaus, ali plavuša ipak nije "pala" na šarm katalonskog stručnjaka. Skinula je Guardiolinu ruku sa ramena koji je nastavio da protestuje. 

Guardiola ima reputaciju veliko zavodnika, ali čini se da to pretjerano ne interesuje Bibianu Steinhaus. Ostala je imuna na Guardiolin šarm.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.