Shaqiri se brzo navikao na Italiju, ali i na Italijanke

Švicarac flertovao

Shaqiri se brzo navikao na Italiju, ali i na Italijanke

Švicarski reprezentativac Xherdan Shaqiri nedavno je pojačao milanski Inter u koji je stigao iz redova minhenskog Bayerna.

Shaqiri se očito brzo navikao na stil življenja u Italiji, ali i na svoj novi tim. Da je to zaista tako svjedoče i fotografije švicarskog fudbalera kojeg su paparazzi uhvatili "u druženju" sa nepoznatom djevojkom, za koju je tek napisano da se zove Angelica.

Mnogi italijanski i švicarski mediji prenijeli su vijest uz naslove "Shaqiri se zaljubio u Milanu", ali nekadašnji fudbaler Bavaraca demantovao je sve natpise. 

"Nisam primijetio da nas je neko slikao, a kada je riječ o Angelici upoznali su nas prijatelji, koji su je doveli na izlazak. Ona nije moja djevojka", rekao je popularni Shaq.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.