Zavodnik Matthäus po peti put stao na "ludi kamen"

Anastasia Klimko peta supruga

Zavodnik Matthäus po peti put stao na "ludi kamen"

Bivši njemački fudbaler i reprezentativac te države, a sada fudbalski trener, Lothar Matthaus se ponovo oženio, peti put. Znate li ko je nova gospođa Matthäus?

Lothar očito ne miruje, po peti put stao je na ludi kamen. Nekada najbolji evropski fudbaler i bivši trener Partizana se oženio sa Anastasijom Klimko.

Oni već imaju dijete koje se zove Milan. Dakle, nakon Silvije, Lolite, Marijane i Lilijane, ovo mu je peta žena. Ruskinja ima 26 godina, a sa Lotharom živi u Budimpešti.

Nekadašnji kapiten Njemačke i Bayerna je već nekoliko godina bez posla, a prije tri godine dobio je otkaz kao selektor Bugarske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.