Agent tvrdi: Samo četiri tima mogu priuštiti Mbappea
Foto: EPA

Očekivana imena u igri

Agent tvrdi: Samo četiri tima mogu priuštiti Mbappea

M. Šljivak

Francuski napadač Kylian Mbappe vjerovatno je želja svakog evropskog kluba.

Ovaj 18-godišnji igrač Monaca je svojim igrama zadivio sve i očekivano se već počeo povezivati s najbogatijim timovima Evrope.

Njegova cijena je zaista ogromna. Tim koji ga želi dovesti moraće postaviti svjetski rekord u visini transfera, a Mbappe košta čak 120 miliona eura.

Samo četiri tima mogu priuštiti ovog fudbalera. Tako je za L'Equipe istakao njegov agent Pascal Boisseau.

"Samo četiri kluba ga mogu dovesti.To su Barca, Real i dva kluba iz Manchestera, City i United", rekao je Boisseau, ali je dodao kako njegov klijent vjerovatno neće napustiti Monaco.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Za njega bi bilo samoubistvo da ode ovog ljeta. Ne treba letjeti u visine. Ne postoji igrač koji je bolji od njega i ako i sačeka, neće vrijediti ništa manje od 100 miliona eura i naredne sezone", dodao je Boisseau.

Čini se kako agent mladog fudbalera Monaca zna šta radi i ne želi pod svaku cijenu da gurne Mbappea u redove nekog kluba gdje ne bi imao mnogo prostora za dodatni napredak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti