Almeria slavila u La Coruni, Medunjanin igrao 90 minuta

Primera

Almeria slavila u La Coruni, Medunjanin igrao 90 minuta

E. Škorić

Nogometaši Deportiva izgubili su u La Coruni od Almerijom (010) u susretu šestog kola španske Primere.

Imao je Deportivo imperativ pobjede kojom bi se vratio u gornji dio tabele, ali neugodna momčad Almerije uspjela je da zabiježi veliku pobjedu.

Gosti su zaprijetili udarcem Mendeza u 17. minuti, ali je Lux odbranio. Sidnei i Cuenca su uzvratili, ali nisu bili precizni. U 64. minuti nova dobra šansa za Deportivo, Helder Postiga je pucao glavom, ali Pulido brani.

Pokušavali su domaći nogometaši doći do gola i druge pobjede, ali nisu uspjeli. I u samom finišu gosti kažnjavaju promašaje domaćih. Edgar Mendez je u 92. minuti pogodio za veliko razočarenje domaćih.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ono što je za nas važno, naš reprezentativac Haris Medunjanin je igrao 90 minuta u veznom redu.

Primera, 6. kolo:
Deporivo - Almeria 0:1 (Mendez 92)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.