Alvesov agent: Razgovarali smo sa pet klubova

Napušta Barcelonu

Alvesov agent: Razgovarali smo sa pet klubova

Brazilski defanzivac i fudbaler Barcelone Dani Alves ovog ljeta će najvjerovatnije napustiti ovaj španski tim.

Posljednjih  dana Alves se povezivao sa transferom u Juventus, a italijanski mediji su prenijeli da će posao uskoro biti gotrov.

Ipak, njegov agent i bivša supruga Dinorah Santa Ana da Silva kazala je da sa Juventusom još uvijek nema nikakvog dogovora, ali je priznala da su razgovori obavljeni.

"Dani nije postigao nikakav dogovor ni sa jednim timom. Trenutno se nalazi u Brazilu i koncentrisan je na reprezentativne utakmice. Istina je da sam razgovarala sa čelnicima Juventusa, ali ne samo sa njima. Razgovarala sam sa dva kluba iz Turske, te po jednim iz Francuske i Engleske, ali još uvijek nema nikakvih dogovora", rekla je Ana da Silva.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo da je Alves u Barci od 2008. godine, kada je došao iz Seville. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi