Arsenal dogovorio najveći transfer u historiji kluba
Foto: EPA

Stiže Lemar

Arsenal dogovorio najveći transfer u historiji kluba

M. Šljivak

Arsenal dogovorio navjeći transfer u klupskoj historiji

Barem tako tvrde engleski mediji koji pišu da bi od ljeta naredne godine član Topnika trebao postati 22-godišnji francuski fudbaler Thomas Lemar.

Sjajni krilni fudbaler odavno je želja londnonskog kluba. Proteklog ljeta Monaco je odbio čak 100 miliona eura koliko je Arsene Wenger nudio, ali bi već narednog ova ponuda mogla biti prihvaćena.

Arsenal je veliki favorit za dovođenje francuskog fudbalera, iako se on povezuje sa još nekim velikanima poput Barcelone i Juventusa.

Ipak, kako stvari stoje, on će nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji obući dres tima iz Sjevernog Londona, a Monaco će napraviti još jedan spektakularan transfer.

Lemar je član Kneževa postao prije dvije godine. Stigao je iz Caena i plaćen je svega četiri miliona eura.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Za klub je nastupio u 102 utakmice i postigao je 20 pogodaka.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi