Aubameyang: Odluku donosim za sedam dana

Gabonac vjerovatno odlazi

Aubameyang: Odluku donosim za sedam dana

Gabonski napadač Pierre-Emerick Aubameyang u narednih sedam dana donijet će odluku o svojoj budućnosti.

Gabonac će ovog ljeta biti jedan od najtraženijih napadača u Evropi, a posebno nakon sjajne sezone u kjoj je postigao čk 31 gol, samo u Bundesligi. Aubameyang je prvi strijelac Bundeslige i moći će da bira narednu destinaciju, a on je poručio da će odluku donijeti za sedam dana.

"Vidjet ćemo šta će se dogoditi. U narednih sedam dana ću donijeti odluku. Mediji mogu da pišu šta hoće, ali ja moram razgovarati sa ljudima iz kluba i tek ću onda odlučiti. Dogovorili smo se da se sastanemo poslije sezone i razgovaramo o svemu", rekao je Gabonac.

Podsjetimo, nešto ranije su inostrani mediji pisali da su za usluge Aubameyang zainteresovane ekipe Real Madrida, PSG-a i Manchester Cityja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi