Bacca pred potpisom za Milan

Liječnički pregledi u Kolumbiji

Bacca pred potpisom za Milan

E. Škorić

Carlos Bacca sve je bliže potpisivanju ugovora s AC Milanom.

Kolumbijski napadač prihvatio je da ide u Milan, koji je već dogovorio sve sa Sevillom i samo sitnice ga dijele od San Sira.

Bacca je u rodnoj Kolumbiji gdje se odmara nakon naporne sezone i utakmica na Copa Americi, te će ga posjetiti predstavnici Milana kako bi završio liječničke preglede.

On je u Sevilli protekle dvije sezone osvajao Evropsku ligu, a u Andaluziju je stigao iz Club Bruggea.

Bacca se ranije povezivao s Liverpoolom i još nekoliko timova, ali odlučio se ipak da pređe u Milan.

Dvadesetosmogodišnji napadač je u dresu Kolumbije odigrao 20 utakmica, te je postigao sedam golova. Najefikasniji je bio u Sevilli, pa je u 71 utakmici postigao 34 gola. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.