Banjalučanin pojačava Crvenu zvezdu

Babić odlazi na jednogodišnju pozajmicu

Banjalučanin pojačava Crvenu zvezdu

D. Vejo

Zadnja linija Crvene zvezde od danas će biti jača za mladog i perspektivnog Banjalučanina Srđana Babića.

Pregovori koji se vode već nedjeljama, danas su dobili epilog. Real Sociedad jer prelomio, Babić može na jednogodišnju pozajmicu na stadion Rajko Mitić.

Bivši U20 reprezentativac Srbije, koji je sa Orlićima pokorio svijet, novi je štoper crveno-bijelih. On će se već u ponedjeljak priključiti novim saigračima, što znači da će propustiti sutrašnji meč sa maltskim Florijanom u sklopu kvalifikacija za Evropu.

Prve fudbalske korake, Babić je načinio u banjalučkom Borcu, nakon čega odlazi u Vojvodinu. Poslije završene epizode u Novom Sadu, odlazi u Španiju gdje pojčava Real Sociedad.

Dolazak u Zvezdu, za mladog štopera značiće mnogo, ponajviše po pitanju oživljavanja igračke karijere.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi